Sarmale din carne de vitel cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de simona72 in Slow Cooker, 26 Sep 2015 | 4833 vizualizari

COMENTARII (21)

CameliaR 1

26.09.2015, 15:05

Arata superb!

- Andreea - 1

26.09.2015, 15:09

Delicioase !!!

Adele 1

26.09.2015, 15:12

Mai ales ca sunt pregatite la "cioroi"

Panacris 1

26.09.2015, 15:47

Bya Ralu 1

26.09.2015, 15:59

bune

Ina 1

26.09.2015, 16:15

desi mai am in frigider vreo 6 sarmale, salivez la ale tale, ca-s cu varza

simona72 1

26.09.2015, 16:25

Multumesc!

simona72 1

26.09.2015, 16:25

Ina, nu am facut rost de foi de vita ca la ale tale mi-au ramas gandul

Ina 1

26.09.2015, 17:00

))

Ina 1

26.09.2015, 17:00

Ale mele erau de doi ani conservate si-am zis sa nu le prinda si-al treilea an )))))))))))

Ina 1

26.09.2015, 17:03

Eu fac manunchiuri cu frunze de vie ruseasca ( sau 1001 ii zicem noi ) E cea mai frageda si indicata pentru sarmale. Le pastrez in sticle PET 2-3 ani . Totul e sa nu deschizi sticla pana le faci, chiar daca in timp sticla se scofalceste Si cand deschizi sticla, nu mai pastrezi frunzele care raman

simona72 1

26.09.2015, 17:07

Ina, io nu stiu despre ce frunze vorbesti io stiu doar frunze de vita de vie si atat

Merisor 1

26.09.2015, 17:37

Ce pofta mi-ai facut!

MotanLaOale 1

26.09.2015, 19:03

bune bune

Rocsi 1

26.09.2015, 20:19

Cat de apetisante

Catalina L 1

26.09.2015, 21:23

o farfurie te rog

-Licurici- 1

27.09.2015, 10:30

Bune rau!

Gicuta 1

28.09.2015, 14:36

dantes 1

07.10.2015, 07:05

Bune!

Catalina L 1

02.10.2018, 21:06

excelente

ValiUșeriu 1

24.10.2018, 19:36

Super 🌼🌷🌼🌷

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L