Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina in Mancaruri cu carne, 19 Sep 2018 | 2496 vizualizari

COMENTARII (15)

RODIMUR 1

19.09.2018, 20:54

Iată și primele sarmale din concurs...! Abia a apărut tema și sarmalele-s gata...Bravo!

UrsanMihaela 1

19.09.2018, 21:09

sunt curioasa cum au gustul sarmalele in dovleac?

RODIMUR 1

20.09.2018, 09:26

O oră și 12 minute de la apariția temei, iar sarmalele sunt deja făcute și rețeta postată...Asta DA, viteză în bucătărie și la scris...

abetina 1

20.09.2018, 10:28

sunt putin dulcegi,dar sunt foarte bune,le-am pregatit pentru cei care au muncit la casa si s-au topit foarte repede,copii au luat dovleacul si au fugit cu el si doar au zis ca a fost dulce si bun

abetina 1

20.09.2018, 10:30

nu particip sa castig,imi place doar provocarile si daca sunt si eu laudata un pic nu imi displace

RODIMUR 1

20.09.2018, 17:20

Așa este, Abetina, provocarea face mai mult decât premiul...!

abetina 1

20.09.2018, 20:15

astept cu nerabdare fiecare proba si reteta e de pe blogul meu,nu cred ca imi poate interzice cineva sa imi scriu reteta pe blog,as fi vrut sa vin cu foarte multe retete de sarmale sa aratam cat de bogata si variata este acesta reteta traditionala,stii cum se zice cate bordeie atatea obiceie si cate mese cu multe retete de sarmale

RODIMUR 1

20.09.2018, 20:41

Corect, Abetina! Eu cred că poți să mai aduci și alte rețete, nu te oprește nimeni...! Chiar va fi mai frumos și interesant...

Rahela Velicu 1

20.09.2018, 20:48

Rocsi 1

20.09.2018, 21:05

Arata bine!

dantes 1

21.09.2018, 09:49

Super!

nico_nico 1

21.09.2018, 10:04

Arata bine

Catalina L 1

21.09.2018, 17:39

tare bune originala reteta

Ancutsa 1

22.09.2018, 16:24

Gustoase, mai ales cu baconul acela!

Ina 1

12.10.2018, 07:56

Faci niste retete senzationale . Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in oala de lut pregatite in cuptor vechi pe lemne