Sarmalute de porc in frunze noi

de mihaelaM in Porc, 20 Iun 2011 | 4829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • frunze de vita(50-60)
  • 1kg carne porc(tocata)
  • 3cepe
  • 1 ceasca orez
  • 2linguri bulion de ardei
  • delikat
  • cimbru
  • busuioc
  • boia dulce
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2cani bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de porc in frunze noi:

Oparim frunzele de vita in apa,apoi le scoatem si le lasam sa se scurga bine.

Intre timp taiem ceapa marunt si o calim.

Punem carnea intr-un vas apoi punem ceapa,orezul spalat bine,cimbrul si restul condimentelor mai putin borsul,apoi cu mana amestecam.

Impachetam carnea in frunze apoi le asezam frumos in cratita in care o sa le fierbem,dar inainte de a le aseza punem frunza de vita pe fundul cratitei.Cand toate sarmalutele au fost pus in cratita acoperim cu frunze ,apoi punem borsul si apa cat sa le acopere si le punem sa fiarba la foc mic.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de porc in frunze noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne tocata de porc si vita