Sarmalute in foi de varza murata-la cuptor

de LUK in Porc, 6 Mai 2012 | 8259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-600gr carne tocata de porc
  • 6-7 bucati costita afumata
  • 3 verze murate de marime medie
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • o ceapa alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de varza murata-la cuptor:

 Ceapa se taie marunt si se amesteca  impreuna cu carnea,sarea si piperul.

Ungem cu ulei un vas de iena sau orice alt vas pe care il veti folosi pentru a fierbe sarmalele.

Luam cate o frunza de varza(o varza o pastram pentru final),ii curatam nervurile mai tari ,punem carnea in mijloc si apoi le impaturam rulindu-le si introducand capetele in interior..aici nu prea stiu sa explic tehnica.

Asezam cate un rand de sarmale apoi punem costita din loc in loc,iarasi un strat de sarmale,costita iar la final acoperim cu varza taiata marunt.Punem apa pana la jumatatea vasului iar apoi acoperim cu o folie de staniol sau cu capac si dam la cuptor pentru 3 ore la foc mediu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de varza murata-la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale moldovenesti cu costita afumata