Sarmalute in vas roman

de elena1988 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2010 | 4858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate
  • 1,5 kg de carne tocata amestec
  • 1 ceapa mica
  • sare si piper
  • cateva foi de dafin
  • kaizer afumat
  • 1 plic condimente pentru sarmale
  • 150 gr de orez ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in vas roman:

Se desface varza murata in foi, se amesteca carnea tocata cu mirodeniile, ceapa, orezul, se taie kaizerul afumat in feliute mici, varza ramasa se toaca marunt.

Se fac sarmalutele, in vas se pune putin ulei, un strat de varza, un strat de kaizer si unul de sarmale, si tot asa pana se termina cu un strat de varza deasupra.

Se mai adauga ulei, se pune sucul de rosii amestecat cu apa, cateva foi de dafin, sarmalutele se pun in cuptorul rece pentru aproximativ 2-3 ore. Se servesc cu mamaliguta alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

05.11.2010, 00:31

ai pus la retete nu glumafelicitari

elena1988 1

05.11.2010, 10:26

Multumesc frumos, mihaele stau aliniate si gata pentru a fi papate

elena1988 1

05.11.2010, 10:27

scz m-am grabit am vrut sa scriu mihaela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita , cu "porcarii" la cuptor