Sarpe incolacit (foietaj cu branza si stafide)

de nadina73 in Dulciuri, 14 Ian 2011 | 13308 vizualizari

 

Un foetaj cu branza si stafide grozav de bun si rapid de preparat,reteta este preluata de pe Gourmandine ,ce-i drept cu modificari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj congelat
  • 200 g branza de vaci
  • 2 galbenusuri de ou
  • 150g zahar
  • 2 vanilii
  • 100 g stafide
  • coaja rasa de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarpe incolacit (foietaj cu branza si stafide):

Se decongeleaza aluatul de foietaj. Se intinde putin cu sucitorul daca e prea goasa foaia.

Se amesteca branza de vaci cu zaharul , galbenusurile, coaja rasa de lamaie si vaniliile. Se intinde compozitia de branza pe foaia de foietaj, se presara stafidele si se ruleaza stans cat de cat. Se incolaceste aluatul, se unge cu putin ulei sau miere si se da tava la cuptor pentru 25-30 minute la 180 grade. Super bun si rapid

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarpe incolacit (foietaj cu branza si stafide)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca cu branza si ciocolata