Satay de pui

de Oana in Pui, 27 Mai 2014 | 5168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui
  • o cutie (250 ml) lapte de cocos
  • coaja de la o lamaie sau lime
  • o lingurita praf de turmeric
  • o lingurita sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Satay de pui:

Pieptul de pui se spala si se usuca cu prosoape de hartie. Se taie apoi in fasii sau cuburi.

Se face un amestec din laptele de cocos, cu coaja de lamaie/lime, sos de soia si turmeric si se marineaza puiul 12 ore. Se acopera vasul cu folie alimentara si se pune la frigider peste noapte.

Se scot apoi bucatile de pui si se sterg cu prosoape de hartie, se pun cate doua bucati pe cate un bat de frigaruie si se frig pe tigaia grill.

Sunt tare gustoase, fragede si cu o aroma deosebita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Satay de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
O idee de pranz-orez cu marar in vas de lut cu snitzele