Scallopini cu jambon si capere

de mihaelar63 in Porc, 13 Mar 2014 | 3171 vizualizari

 

Scalopini este un preparat rapid italienesc. Se foloseste in general carne de vitel sau pui .Eu am avut la dispozitie doar porc .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 200 gr jambon
  • 2 -3 linguri faina alba
  • 2 rosii mici
  • 2 linguri capere
  • 2 catei usturoi
  • 100 ml ulei masline
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scallopini cu jambon si capere:

Feliati carnea si o bateti usor dar nu foarte subtire . Sarati si piparati.

Taiati jambonul cubulete . Curatati si tocati rosiile si usturoiul .

Feliile de carne se dau prin faina , se scutura de surplus si se prajesc pe ambele parti in ulei incins pana incep sa se rumeneasca .

Scoteti carnea alaturat si in uleiul ramas prajiti cubuletele de jambon .

Adaugati si sotati peste jambon , rosiile , caperele si usturoiul . Stingeti cu vin , sarati si piparati . Lasati sa fiarba cateva minute pana incepe sa se lege ca un sos .

Serviti carne cu sosul deasupra alaturi de garnitura preferata .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scallopini cu jambon si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor