Scoici cu paste umplute

de mihaelar63 in Fructe de mare, 27 Feb 2014 | 6791 vizualizari

 

Din timp in tim prepar scoici sau fructe de mare . Ne plac foarte mult sunt delicioase si rapid de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr scoici decorticate congelate
  • 250 gr tortellini cu ricotta
  • 250 sachetini cu spanac
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 tija telina
  • 1 fir mic de praz
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri unt
  • Zeama si coja de lamaie
  • 1 lingurita praf curcuma
  • 2 linguri sos Teryaki
  • 1 /2 lingurita olio e aglio
  • 1/2 lingurita fulgi usturoi
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu paste umplute:

Pastele se fierb 3 min . conform instructiunilor de pe ambalaj.

Legumele se curata se spala si se taie fasii inguste .

Caliti amestecul de legume in uleiul amestecat cu unt topit.

Adaugati putina coaja de lamaie , fulgii de usturoi si scoicile.Sarati.

Lasati sa se patrunda 2 minute, amestecand cu grija .

Adaugati curcuma , sosul Teryaki si condimentul ,, olio e aglio''.

La sfarsit acriti cu zeama de lamaie si serviti cu pastele umplute .

TIPS-URI

1

Daca va place puteti inlocui zeama de lamaie cu 50 ml vin alb pe care-l veti pune in preparat in acelasi timp cu scoicile .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu paste umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto frutti di mare