Scoici provensale cu smantana si orez

de mihaelar63 in Fructe de mare, 30 Sep 2012 | 5812 vizualizari

 

O masa rafinata, facil si rapid de preparat .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr scoici [ congelate ]
  • 3 catei usturoi
  • 50 ml usturoi
  • +
  • 200 gr smantana
  • 2 rosii
  • 1 lingurita capere
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare
  • usturoi granulat
  • ierburi provensale
  • 200 gr orez prefiert
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici provensale cu smantana si orez:

Pungutele cu orez  se pun la fiert in apa cu sare .

Usturoiul curatat si taiat marunt se caleste in ulei  .

Se  adauga scoicile , smantana , rosiile tocate .

Se condimenteaza dupa preferinte cu usturoi granulat , piper , sare si ierburi provensale + capere .

Fierbeti totul maximum 5 minute la foc foarte mic .

Serviti cu orez si verdeata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici provensale cu smantana si orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Moules Marinières (Midii in stil marinaresc)