Sendvis cu macrou

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2013 | 3780 vizualizari

 

Un sendvis usor de preparat, simplu, dar extraordinar de gustos

 

INGREDIENTE

  •  1 macrou proaspat
  • 2 cuburi de brinza Delaco Ceva fin
  • 1 ceapa medie
  • citeva frunze de salata
  • sare
  • piper negru / piper rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cu macrou:

 Ideea aceasta de sendvis am descoperit-o in piata de peste de la 'Stanbul. Acolo, la 2 pasi de marea Marmara, pescarii aveau linga fiecare stand de peste o plita, linga care era pregatit fileul de macrou proaspat. Si mi ti-l incingeau pe plita , taiau jumatate de paine in doua si o incalzeau alaturi, aruncau asa, la deruta, citeva rondele de ceapa sa se "bronzeze" si ele, apoi le impreunau in paine si adaugau citeva frunze de salata maruntite cu mina. Asezonau cu sare si "fresh peper", citiva stropi de lamaie si totul era delicios.

Cind am revenit acasa, am pus si noi in practica, dar in tigaia de teflon. Am improvizat putin ungindu-mi felia de paine cu Ceva fin de la Delaco, caci imi place mult cum se combina cu rondelele de ceapa si, pentru culoare, am condimentat cu piper rosu. 

Simplu si minunat, poate marturisi si Ioana mea draga, care a devorat sendvisul din imagine :)).

TIPS-URI

1

Puteti folosi bagheta crocanta, de la care eliminam parte din "miez" cind o taiem 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cu macrou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bucataras 1

29.03.2013, 23:55

deeeeci! nici un deci . Sa incercati, dar musai cu macrou!

Bunica 1

30.03.2013, 09:32

daca-i musai cu placere))

- Andreea - 1

09.07.2013, 17:09

Super !!! Ador macroul

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu pesmet si cascaval