Sendviş cu ton

de Bucataras in Sandvisuri, 17 Mai 2014 | 5160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  chiflă proaspătă
  • cremă de brânză natur Delaco
  • ton bucăţi din conservă
  • roşii
  • cepă verde
  • mărar sau altă verdeaţă pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendviş cu ton:

Chifla tăiată în două pe orizontală o ungi din belşug cu un strat generos de cremă de brânză. Aşezi roşia tăiată rondele şi pui apoi tonul scurs bine. Ornezi cu verdeaţă (mărar / pătrunjel / rucola) şi eventual cu capere.

Cost/porţie: 3 Lei

Timp de preparare: max. 5 minute

TIPS-URI

1

 este foarte uşor să-ţi prepari senvişuri gustoase, arătoase şi sănătoase cu crema de brânză natur Delaco? Are doar 9,5% grăsime şi este extra cremoasă!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendviş cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

18.05.2014, 03:49

Placeee!!!

Krystyan Trendy 1

18.05.2014, 13:21

apetisant!

babi5 1

23.05.2014, 15:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]