Sfecla rosie fiarta cu sos scordolea

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2012 | 7272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle rosii
  • 4 felii franzela
  • 100 gr nuci
  • -1-2 catei usturoi
  • -2-3 linguri ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie fiarta cu sos scordolea:

Sfecla rosie se fierbe in apa cu sare, cand e gata se scoate sa se raceasca si se curata, apoi se taie felii subtiri.

Feliile de franzela se imoaie in supa apoi se scurg bine se amesteca intr-un vas cu mixerul cu nuci pisate si usturoi razuit marunt sau pisat si se adauga cate putin ulei . Trebuie sa devina o pasta .

Se pune o felie de sfecla un pic din sos apoi iarasi sfecla si tot asa cat de inalte vrem sa le facem. Se orneaza cu o frunza de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie fiarta cu sos scordolea" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

MIUTA 1

02.01.2012, 23:34

Cred ca foarte bun

alinutzika 1

02.01.2012, 23:48

interesanta reteta!!!

luminita20_2006 1

03.01.2012, 20:21

Fetelor reteta am preluat-o de la Horia VARLAN care a pregatito la cireasa de pe tort, mi s-a parut tare interesanta, am facut-o de ziua mea de nastere si surpriza a avut succes

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi cu leurdă