Shakshuka cu rosii si ceapa

de Razvan Constantinescu in Mancaruri de legume, 23 Mar 2018 | 4702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • 1 conserva de rosii cuburi (400 g)
  • 1 foaie de dafin
  • putin maghiran uscat
  • putin busuioc uscat
  • putin oregano uscat
  • 1 lingurita zahar
  • 2 oua
  • putin piper macinat
  • putin cascaval ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shakshuka cu rosii si ceapa:

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt. Se caleste intr-o tigaie cu ulei si putina sare.

Rosiile din conserva se dau prin blender pentru a se obtine un suc. Se pun apoi peste ceapa. Se adauga foaia de dafin, putin maghiran uscat, putin busuioc uscat, putin oregano uscat si o lingurita de zahar. Se amesteca totul si se lasa sa scada. Se adauga ouale, se presara putina sare peste ele si putin piper macinat. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa ouale sa se coaca la foc mic, dupa preferinta (moi sau tari).

Shakshuka cu rosii si ceapa se serveste cu putin cascaval ras pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shakshuka cu rosii si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]