Shaorma

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2014 | 4273 vizualizari

 

buna rau , tinand cont ca n-am mai mancat de un secol :))

 

INGREDIENTE

  • 8 lipii
  • 3-4 catrofi
  • un piept de pui
  • 5-6 linguri smantana
  • 3 fire de usturoi verde
  • 2 cepe rosii
  • 4 castraveti murati
  • 2 rosii
  • ketchup dulce sau pikant
  • mustar
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Cartofii se curata , se taie, se spala si se prajesc.Pieptul de pui se taie cubulete , se condimenteaza, se unge tigaia cu ulei si se prajeste.

Smantana se amesteca cu usturoiul taiat si cu sare.

Castravetii murati, rosiile si ceapa se taie rondele.

Asamblare:

Luam o lipie , o ungem cu mustar , punem cartofi, rondele de ceapa, ketchup, apoi punem piept de pui , rosii,castraveti murati si la final smantana cu usturoi.

TIPS-URI

1

Se poate pune in smantana si castravete verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma de pui la lipie ”asubana”