Shaorma

de ana in Pui, 27 Mai 2010 | 8765 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru lipii:
  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 25 gr drojdie
  • 1 lingurita sare
Pentru umplut:
  • 1 piept de pui 
  • 1 kg cartofi
  • 1 kg varza
  • 200 gr maioneza
  • kethup
  • sare,ulei ,suc de la o  lamaie
  • 100 gr iaurt pentru maioneza.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Framantam aluatul exact ca la paine si il lasam la dospit.Cand si-a dublat volumul il impartim in 7 bucati pe care le intindem subtire (putin mai groase decat foaia de taitel) si le coacem ca pe turte .

Frigem sau prajim pieptul de pui ,prajim cartofii ,pregatim salata de varza si facem maioneza .

Taiem fasii sau cuburi pieptul de pui ,apoi asamblam shaorma.

Cantitatile se pun in functie de preferinte.Punem din toate rulam apoi infasuram cu folie alimentara .In maioneza adaugam iaurt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

gaby_duceag 1

28.05.2010, 21:12

alina, cum asa? )) pai asta nu-i "gateala"?iti ia timp si-ti murdareste toata bucataria

Miha 1

28.05.2010, 21:15

ana 1

28.05.2010, 21:33

Alina cam asa e cum spune Gabitzu ,mai degraba cand ai chef de gatit
Miha

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu cocos si jumari de pasare in vas de lut