Shaorma cu ciuperci si struguri

de ianculubita in Mancaruri de post, 18 Feb 2013 | 6070 vizualizari

 

Va place shaorma??daca da,va recomand sa nu mai dati bani,sa o faceti singure dar reteta este de post;pentru varianta carnoasa inlocuiti ciupercile si strugurii cu piept de pui iar procedeul e la fel;sa stiti ca tot gustul deosebit, vine de la acel amestec de condimente.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu lipii
  • 500 g ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 ciorchine de strugure cu boabe mari
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 1/2 lingurita cardamom
  • 1/2 lingurita cumin
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate
  • 1/2 lingurita ghimbir praf
  • 1/2 lingurita curry
  • 1 lingurita usturoi praf
  • cartofi
  • sosuri la alegere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma cu ciuperci si struguri:

Ciupercile tocate le calim in ulei,dupa ce s-a evaporat apa din ele,adaugam boabele de struguri taiate in jumatati iar dupa 2-3min dam deoparte;

condimentam cu 1lingura din tot amestecul de condimente(restul punem intr-un borcanel si-l folosim la o alta reteta),sare,amestecam bine si lasam deoparte;

pe foile de lipie calde punem cartofi prajiti,deasupra 2-3 linguri de ciuperci apoi sosurile preferate;

cine stie,poate face maioneza de post(eu nu stiu).

Rulam lipia apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma cu ciuperci si struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]