Shaorma home

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 26 Mar 2011 | 6920 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru lipii:

  • un pahar faina
  • 1 lingurita ulei
  • cca 10 gr drojdie proaspata
  • 1 vf de cutit de sare
  • 1 lingurita de zahar

Compozitie:

  • 2 pulpe pui
  • o rosie(eu n-am avut acum castraveti murati)
  • 3-4 cartofi
  • ketchup
  • sos maioneza
  • sos usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma home:

Punem faina intr-un bol, adaugam drojdia pe care o dizolvam in putina apa calduta, adaugam sarea si zaharul si apoi uleiul.

Facem aluatul pe care il separam in 2.

Intindem fiecare foaie pe o planseta tapetata cu faina. Foile trebuie sa fie cat mai subtiri.Punem lipia la copt fara ulei (eu am un fel de plita micuta pt aragaz)...dar se pot coace si in tigaie fara ulei.

Carnita o prajim si o taiem bucatele, prajim si cartofii, rosia o taiem felii subtiri.

Dupa ce lipiile sunt gata, le punem pe foile de aluminiu...adaugam sosurile, carnita, cartofii si feliile de rosii...si gata!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma home" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

deyutzky 1

29.03.2011, 00:59

ms mamaie

Dya Daniela Andrei 1

05.04.2011, 16:22

chiar imi doream! pana reusesc eu sa fac, pap de la tine!

deyutzky 1

05.04.2011, 23:02

papa dya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]