Shepherds Pie

de Roxana in Vita, 29 Apr 2010 | 14818 vizualizari

 

nu-mi amintesc acum cum ii zice in romaneste,:(

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne tocata(porc sau vita)
  • 1.5 kg cartofi
  • o ceapa medie
  • 2 morcovi
  • 150 gr ciuperci champignon
  • 100 gr piure concentrat de rosii/bulion
  • o lingura de margarina, lapte pt piure
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shepherds Pie:

Se pun cartofii la fiert, din care se va face un piure cu margarina si putin lapte rece. Nu se face foarte moale.

In alta oala se caleste ceapa taiata cu morcovul, se adauga carnea tocata si se caleste 8 minute, se adauga sosul de rosii si ciupercile si se mai fierbe putin pana sunt prajite ciupercile.

Intr-un vas pentru cuptor se pune carnea si peste cartofii piure. Se fac forme cu furculita deasupra ca sa se faca crocant piureul odata pus in cuptor.

Se da la cuptor cam 15 min psau pana vedem ca iasa sosul de sorii pe margini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shepherds Pie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]