Sirop de catina

de Panacris in Sirop / Compot, 8 Oct 2012 | 7309 vizualizari

 

Laura uite si varinta mea ptr siropul de catina. >:D< Catina este considerata un bun antiinflamator, cicatrizant, antibiotic, astringent, anticancerigen. Ea este indicata si pentru tratarea afectiunilor ficatului, splinei si rinichilor.

 

INGREDIENTE

  • pasta de catina 1000 ml,
  • miere de salcam 1000 ml,
  • tincutura de propolis 20 ml.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de catina:

Pasta de catina, (eu am achizitionat-o de curand de pe site/ul www. fructenaturale.ro), se amesteca energic cu mierea si tinctura de propolis. Se pune in sticle de culoare inchisa si se tin la frigider. Se ia cate un paharel de amestec de catina, dimineata pe stomacul gol. Mai multe informatii despre acest fruct minune gasiti aici http://www.formula-as.ro/2005/698/forma-maxima-19/secretul-iernii-usoare-catina-6617

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de catina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (14)

laura_n 1

08.10.2012, 21:30

excelenta!

Bunica 1

08.10.2012, 22:14

bun!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]