Sirop de cirese

de Panacris in Sirop / Compot, 30 Mai 2012 | 13180 vizualizari

 

Inca e perioada cireselor

 

INGREDIENTE

  • Cireşe 2000 gr.
  • Zahăr 1000 gr.
  • Apă 1000 ml.
  • Zahăr vanilat 1 plic
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de cirese:

Cireşele se pun la fiert la foc mic, cu apa, fără zahăr, se spumează de câte ori e nevoie, cca. 60 de minute. După ce au fiert bine, se strecoară şi se pasează pulpa de cireşe. Pasta obţinută se pune la din nou la fiert cu zahărul cca. 2 ore, la foc mic. După ce s-a îngroşat siropul, se adaugă zahărul vanilat şi se strecoară în sticle, care au fost în prealabil spălate şi uscate în cuptorul încins. Sticlele cu sirop se învelesc într-o pătură şi se lasă până a doua zi, la cald. Apoi se depozitează în cămară.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

31.05.2012, 15:52

Eh baiul cu siropurile , este ca nu tin mult . Au viata scurta nu le prinde toamana

Panacris 1

31.05.2012, 19:33

Iti trimt eu, Miha, ca la mine nu prea au trecere!
Ce mai pun la prajituri, orez cu lapte sau inghetata!

Laly 1

31.05.2012, 19:43

Ce bun trebuie sa fie,fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]