Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta

de Corinuta in Pui, 5 Iun 2011 | 11028 vizualizari

 

By Gaby_d. Nici la reteta asta nu am modificat mare lucru ptr ca e foarte buna si v-o recomand, o sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 5 linguri fulgi de porumb pisati
  • 1/2 lamaie
  • boia de ardei
  • sare, piper macinat
  • ulei ptr prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta:

Se spala si se sterge pieptul de pui, apoi se feliaza si se bate putin cu ciocanelul pentru carne - eu le bag pe rand intr-o punguta si le bat usor. Se curata si se piseaza usturoiul, se amesteca cu sare, piper, boia si sucul stors de la o jumatate de lamaie. Cu acest amestec se ung snitelele si se lasa sa stea asa jumatate de ora.

Se bat bine ouale cu un praf de sare. Se pun separat pe o farfurie faina, pe alta fulgii de porumb. Se pune ulei la incins intr-o tigaie. Se dau snitelele prin faina, ou si fulgi de porumb si se prajesc la foc mediu pe ambele parti pana se rumenesc. 

Sunt asa de bune incat numai asa o sa le fac de acum incolo!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]