Snitel crocant in crusta de pesmet cu sos delicios de ciupercute si smantana , va invit virtual la masa...
Batem feliile de piept, le saram si le lasam deoparte. Batem ouale intr-un vas cu un praf de sare si le amestecam cu doua linguri de faina. Punem pesmetul pe o farfurie. Trecem fiecare felie de snitel prin oul cu faina si apoi bine prin pesmet si le prajim in ulei cu grija sa nu le ardem. Le intoarcem de cate doua ori pe fiecare parte( eu asa procedez). Le scoatem pe o farfurie dupa ce le scurgem bine de ulei.
Facem sosul:
Punem in tigaia pregatita untul la foc mic, il topim si adaugam ciupercutele taiate felii. Le sotam cinci minute. Faina o amestecam intr-un bol cu cateva linguri de lapte cu grija sa nu faca cocoloase apoi turnam tot laptele. Punem in tigaie peste ciuperci. Mai lasam doua trei minute si punem si smantana. Lasam pe foc zece minute amestecand cu grija sa nu ardem sosul. Potrivim de sare, adaugam piperul si nucsoara (optional).
Si servim sosul peste snitel , avand grija sa avem si o salata buna alaturi..