Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

de Razvan Constantinescu in Mancaruri cu carne, 7 Noi 2018 | 5972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui (circa 200 g)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2 felii sunca presata
  • 2 felii cascaval afumat
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet auriu
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu):

Se spala carnea, se cresteaza si se bate cu ajutorul unui ciocan. Se presara sare si piper proaspat macinat pe ea.

Se aseaza feliile de sunca presata, apoi cele de cascaval peste carne si se ruleaza catre mijloc, din ambele parti. Se fixeaza ruloul cu scobitori si se presara sare si piper proaspat macinat pe el.

Ruloul de carne se tavaleste prin faina, apoi se da prin ou batut si prin pesmet. Se prajeste in baie de ulei la foc mic, pe ambele parti. Se scoate pe un prosop absorbant si se elimina, cu mare grija, scobitorile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (6)

Rocsi 1

08.11.2018, 20:56

Este unul din preparatele mele preferate!

mirela0911 1

09.11.2018, 08:24

Cam bun!

Ancutsa 1

13.12.2018, 15:00

Ce gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui