Snitel de purcel

de novembber in Porc, 8 Dec 2010 | 5106 vizualizari

 

Am incercat ceva nou...am marinat carnea inainte. Au iesit foarte aromate si fragede !

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
  • marinata:
  • 2 linguri ulei (floarea soarelui)
  • 2 linguri vin rosu
  • o lingura otet balsamic
  • o lingura sos Worcestershire
  • un catel de usturoi zdrobit
  • o lingurita cimbru
  • o lingurita boia
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de purcel:

   Se amesteca ingredientele de marinata. Carnea de porc se taie feliute subtiri si se amesteca bine cu marinata, se pune intr-un vas acoperit la frigider si se lasa de pe o zi pe alta.

   Feliile de carne se dau prin faina apoi prin oul batut cu sare si piper si in cele din urma prin pesmet si se prajesc in ulei.

   Snitelele ies aromate si crocante si merg de minune cu piure de cartofi  si gogosari murati. Pofta mare !

TIPS-URI

1

carnea se marineaza cel putin 6 ore ca sa se fragezeasca bine

2

pesmetul face snitelele mai crocante

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet fraged de porc cu cartofi