Snitel de salau

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2010 | 8257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de salau
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet fin
  • 1 lingurita boia dulce
  • cate un varf de cutit usturoi granulat si rozmarin
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de salau:

se spala si se usuca fileurile de salau apoi se presara cu putina sare si piper.ouale se bat cu sare,boia,usturoiul granulat si rozmarinul.se trec fileurile prin faina,apoi prin ou si la final prin pesmet,se prajesc in ulei pe ambele parti pana capata o culoare aurie si se scot pe hartie absorbanta.se servesc cu salata simla de ridichi...sau o altfel de salata!pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de salau" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

vero_closca 1

04.05.2010, 20:00

fetelor,va multumesc pt aprecieri! am facut saptamana trecuta 50 de snitele pt o activitate la scoala baiatului meu si au fost foarte apreciate! cand vreti...va astept la o portie!

nadina73 1

04.05.2010, 20:25

cand sa venim

silvi0ara 1

04.05.2010, 21:36

Ce bun,sa mai faci.Salaul imi place si mie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)