Chiar daca nu este din carne de vita, asa cum este snitelul vienez, familia mea il mananca cu placere
Cotletul de porc se spala, se sterge cu servetele absorbante si se taie felii subtiri.
Feliile se bat cu ciocanul de snitele, intre doua folii de plastic, se sareaza, se pune piperul negru macinat si oregano frecat cu degetele ca sa se marunteasca.
Se lasa la frigider 15 minute
Intre timp batem ouale cu lapele si un praf de sare si pregatim doua vase in care punem faina si pesmetul.
Trecem feliile de cotlet mai intai prin faina, ou si pesmet, apoi le punem in uleiul fierbinte.
Le prajim pe ambele parti la foc mediu pana se rumenesc frumos
Cat timp stau in tigaie la prajit, luam cu lingura din uleiul fiebinte si stropim snitelele. Se va forma o crusta valurita, specifica snitelului vienez
Le servim cu garnitura de cartofi natur, orez, salate sau chiar intr-un sandwich
Pofta buna!