Snitel vienez

de AnyCostescu in Porc, 13 Oct 2012 | 6954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 1 kg cotlete de porc fara os
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 200 g pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez:

Bati cotletele cu ciocanul de snitele,dar nu prea tare pt a nu distruge fibrele.

Sarezi si piperezi carnea.

Pe mijlocul fiecarei bucati asezi o felie de cascaval subtire.

Ouale le bati cu putina sare.

Rulezi feliile de carne si le treci prin ouale batute, apoi prin pesmetul amestecat cu faina.

Prajesti imediat snitelele in ulei incins.

Dupa 2-3 minute le dai la foc potrivit ca sa se friga inabusit si sa capete o culoare frumoasa.

Snitelul trebuie sa aiba culoarea aurie si crusta tare.

Servesti snitelul cu garnituri la alergere sau simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Șnițel de porc în crustă de mălai