Snitele de porc

de Valclaudia in Porc, 22 Sep 2013 | 3891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 700 - 800 gr carne de porc (pulpa)
  • condimente pentru carne de porc, dupa gust
  • 4 oua
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare dupa gust
  • o legatura de marar verde
  • 1 lingura seminte de mac
  • faina alba, 4 linguri
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Splam carnea, o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele.

Condimentam bucatile de carne pe ambele parti si le lasam cca 10 minute,intre timp preparam aluatul pentru pane.

Mixam cele 4 oua cu praful de copt, sarea, mararul verde tocat fin,macul. La final adaugam faina.

Incingem o tigaie antiaderenta, adaugam ulei, trecem bucatile de carne prin amestecul de pane si le prajim pe ambele fete pana devin crocante si aramii.

Le scaotem din uleiul incins direct pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces.

Pofta buna!

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Cris2711 1

22.09.2013, 12:15

Sa ratez eu asa ceva?Nuuuuuuu))am sosit

karla 1

22.09.2013, 13:09

foarte bune

Rocsi 1

22.09.2013, 14:52

Snitelele mult imi plac, dar rar mananc de cand cu renuntatul la prajeli

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc pane cu rozmarin