Retete Delikat
Cu aceasta reteta extrem de gustoasa raspund cu drag si bucurie invitatiei Delikat la participarea in cadrul campaniei " Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale", la concursul gazduit de bucataras.ro si cu aceasta ocazie multumesc pentru bunatatile primite in dar!
Am ales sa folosesc combinatia de condimente ierburi de gradina, bucurandu-ma de ingrediente naturale 100% pline de savoare si am descoperit la final un preparat rafinat, deosebit, incantator.
Va invit cu drag sa probati reteta.
Intr-un bol adanc se amesteca ouale cu mustarul, cu 3 linguri de apa minerala, un praf bun de sare, putin piper, se adauga jumatate din cantitatea de faina si se amesteca bine.
Se pune apoi iaurtul, cam o lingura din condimentul Delikat ierburi de gradina, se omogenizeaza bine cu un tel, se adauga restul de faina si cele 3 linguri de apa minerala ramasa.
Bucatile de piept se sareaza usor, se trec prin faina, apoi prin compozitia de ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Snitelele se scot pe un servet pentru a scurge excesul de ulei.
Snitelele le-am servit pe un platou cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.
Pofta mare!