Deja ne-am obisnuit cu snitelele la cuptor, m mare, aceasi reteta ca si aripioarele pane la cuptor, delicioase!
Pulpele de pui se spala bine si se cresteaza cu cutitul din loc in loc, sa nu ramana vreo portiune mai groasa si sa sa patrunda bine carnea la copt. Sesterg apoi cu prosop de hartie.
Ouale se bat bine si se amesteca cu faina, laptele si condimentele dupa gust. Rezulta o compozitie mai groasa ca cea de clatite. Se adauga apoi cascavalul ras pe razatoarea mare.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se trece carnea de pui prin amestecul de ou, pe ambele parti, apoi prin pesmet si se aseaza in tava. Untul se taie fasii subtiri si se pune printre snitele. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc frumos pe o parte, apoi se intorc si se urmaresc cu atentie. Cascavalul se topeste si se poate arde! Cand sunt rumenite si pe partea cealalta se scot din cuptor.
Se pot servi cu orice garnitura sau cu o salata verde sau muraturi, dupa plac.