Snitele din piept de pui

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2013 | 5829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 3 oua
  • 2 linguri parmezan
  • 4 linguri lapte
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Pieptul se spala,se dezoseaza si se taie felii foarte subtiri.

Separat intr-un bol batem ouale spuma,adaugam parmezanul,laptele,sare si piper dupa gust.Amestecam totul bine.Adaugam putin cate putin faina pana obtinem un aluat asemanator cu cel de clatite.

Incingem putin ulei .Trecem pieptul de pui prin ou si il prajim bine pe ambele parti.

Se scoate pe un servet de hartie pentru a elimina excesul de ulei.

Se servesc ca atare sau ca si garnitura.Copii le-au servit langa cartofi prajiti Smile :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez