Snitele rulate cu sunca si mozzarella

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2010 | 10288 vizualizari

 

initial vroiam sa fac niste snitele si-atat...dar mi s-au parut prea banale...asa ca le-am schimbat putin forma....

 

INGREDIENTE

  • carne de porc pt snitele...cat vreti sa faceti....
  • 2 oua
  • sunca
  • mozzarella
  • putina faina

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele rulate cu sunca si mozzarella:

carnea de porc se taie felii subtiri ( eu am folosit gata portionata) si se bate cu ciocanul de snitele ff fin, dar sa nu se rupa( eu cand bat carnea,  stropesc cu putina apa, asa nu se rupe si nu se leaga de fundul de lemn)., se sareaza si pipereaza dupa gust.

se feliaza sunca subtire, mozzarella se taie felii mai groase, apoi fiecare felie in trei , astfel incat sa rezulte niste bastonase mai groase.

se bat bine doua oua , sau in fc de cantitatea de carne, cate  sunt necesare...., se pune putina faina si se amesteca bine; pe o alta farfurioara se mai pune putina faina, prin care se vor da rulourile.

se ia o bucata de snitel, se asaza peste ea felia de sunca apoi bastonasul de mozzarella, se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.

dupa ce s-au facut rulourile, se trece la prajit...fiecare rulou eu l-.am dat prin putina faina, apoi prin ou si l-am pus in tigaie la sfarait....am facut cateva si fara ou, doar prajite asa direct. cele prajite fara ou sunt mai crocante, cele cu ou mai moi...depinde cum va place. pozele sunt asa si -asa...nu am avut timp s afac poze ca lumea...erau flamanzi barbatii mei!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele rulate cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Crista_Luca 1

03.10.2010, 10:58

hm ce bine arata ...cred ca le-ati mancat pe toate .... mie nu mi-ati lasat

Crista_Luca 1

03.10.2010, 10:58

5 f

adasev12 1

03.10.2010, 14:08

Cristina draga...sorry...dar promit sa mai fac si tu esti pria servita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane