Snitele Salerno

de lili in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2011 | 5250 vizualizari

 

Reteta am citit-o in Practic in bucatarie.

 

INGREDIENTE

  •  snitele de curcan facute din 2 piepturi
  • sare, piper
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • 2 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 2 crengute de cimbru
  • 1 legatura patrunjel
  • 250 gr. Cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele Salerno:

Se spala carnea, se sterge de apa si o condimentam cu sare si piper. Le trecem prin faina si le prajim cca. 1 minut pe fiecare parte.Rosiile le taiem felii rotunde,cascavalul il dam pe razatoare sau il taiem felii, iar verdeata si usturoiul le tocam marunt. Asezam snitelele in tava de cuptor, in care am presarat putin ulei. Peste ele asezam rosiile, cascavul si apoi verdeata. Dam la cuptor cca.20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele Salerno" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]