Snitzele crocante

de Rocsi in Pui, 18 Apr 2010 | 6325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2-3 oua
  • apa minerala
  • boia de ardei dulce
  • praf de usturoi
  • vegeta
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitzele crocante:

Pieptul de pui se feliaza,se spala bine,se bate cu cioconul de snitele si se condimenteaza cu piper si vegeta.

intr-un castron se bat ouale ,se amesteca apa minerala,praf de usturoi,boia de ardei dulce,piper ,vegeta si se bat bine toate la un loc.

intr-o farfurie se pune faina alba iar in alta pesmet.

snitelele se dau prin faina alba ,compozitia de oua si apoi pesmet.

se pun in tigaie la prajit in ulei incins.

se prajesc pe o parte si cealalta si se scot pe un servet pentru a absoarbe din ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitzele crocante" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

nadina73 1

18.04.2010, 17:01

arata bine rocsi,am vrut 5 dar acuma afost gresea la mea,ma revansez,oricum eu mai numai 5 furculite dau

Rocsi 1

18.04.2010, 17:23

nu e nimic nadina ...gestul conteaza..multumesc...

Brindusa 1

18.04.2010, 20:34

Si noua ne plac muult de tot snitelele facute asa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Kabsa" cu pui