Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate

de epurasha2bb in Curcan, 26 Noi 2010 | 12502 vizualizari

 

ceva delicios, si ma bucur ca mi-a venit ideea! incercati cu mare incredere , sigur o sa-mi multumiti!

 

INGREDIENTE

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate:

Am spalat si dezosat carnea de curcan de pe pulpa, am batut-o cu ciocanul de snitzele si am pregatit marinata intr-un castron nemetalic.

Am pus carnea acolo, se poate pune si intr-o punga inchisa ermetic.Am dat la rece 40 minute.Poate sta si mai mult , e si mai bine.

In acest timp mi-am pregatit garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor .

Apoi am scos carnea ,am dat-o cu sare si piper, am tavalit-o prin faina si am dat-o prin ou si iar prin faina.Am prajit in ulei incins.

Am servit snitzelele alaturi de garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor iar pt.mofturila sotzul meu doar cu bulgari de piure.:)Snitzelele s-au topit imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

11.12.2010, 09:54

Vai cat de apetisant arata!!!! spune-mi te rog....ce e minunatia mica si rotunda de pe farfurie?...

Bya Ralu 1

03.01.2013, 23:21

delicioase

epurasha2bb 1

13.01.2013, 14:49

Ruxy este o biluta din piure de cartofi simplu si pudrat cu putina boia de ardei dulce!
Bya ralu mersi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

pe 17.02 la 10:24

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan Shang Hai.