Somn la cuptor

de Panacris in Peste, 23 Iun 2013 | 20537 vizualizari

 

Un pește deosebit de apreciat la Casa Pană! ;)

 

INGREDIENTE

  • somn 1 bucat de cca 3000 g,
  • ulei de măsline,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • rozmarin,
  • sos de soia,
  • vin alb sec cca. 300 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn la cuptor:

Somnul se curăță de intestine, apoi cu un burete de sârmă se freacă bine pielea, pentru a se scăpa de negreală.

Se asezonează cu sare, piper, rozmarin, sos de soia și ulei de măsline, se pune într-o tavă mare, apoi se dă la cuptor neacoperit cca. 30 de minute la foc mediu. După ce trece testul scobitorii, se adaugă vinul, se acoperă și se lasă la înăbușit, la foc mic cca. 15 minute.

Se servește fierbinte alături de orez și legume chinezești. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Somn la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lorra 1

23.06.2013, 22:17

Papa buna

diaconta 1

23.06.2013, 22:20

Trag si eu un pui de somn intre timp )))))))

Rocsi 1

23.06.2013, 22:20

Mai eu acum ceva anisori mancam peste, bine ca somn nu am mancat niciodata, dar ultima data cand mi-a fost rau doar de la mirosul de peste mi-am creat o stare atat de rea ca din acea zi nu am mai mancat niciodata si am probleme si cand simt doar miros Ma stramb in fel si chip si tot zic vai ce puteeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor