Somon umplut cu crema de branza

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2010 | 7069 vizualizari

 

Va prezint aceasta reteta de gustare rece care ne place foarte mult si e foarte usor de facut. Se poate folosi si pastrav afumat am facut si in varianta aceea si a fost excelent.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • cateva felii de somon afumat,
  • 200 ml iaurt gras 20%,
  • 2 linguri de smantana grasa,
  • sare, 
  • o lingura de verdeturi aromate ( eu am folosit amestec de verdeturi pentru salata) .
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon umplut cu crema de branza:

 Preparare : lasam iaurtul intr-o sita la stors pret de cateva ore in frigider. Pasta obtinuta  o amestecam cu smantana, sare si verdeata pana obtinem o crema de branza.

  Luam un vas mic pentru souflé si il captusim pe interior cu folie transparenta si apoi asezam cu grija un strat de somon afumat cat sa fie acoperita toata suprafata.

 Umplem apoi cu crema de branza si lasam la rece in frigider pret de cateva ore, se poate lasa si de seara pana dimineata .

  Se scoate din frigider, se aseaza o farfurie mica peste el si se intoarce cu grija. Se indeparteaza folia si gata : avem o cupola de somon afumat umplut cu crema de  branza .

   Se taie cu un cutit foarte bine ascutit ( aici am fost deficitara   )  si se serveste acompaniat de batonase de legume  si rondele de paine prajita . Va pun totusi o poza cu sectiunea sa va faceti o idee

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon umplut cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

ela 1

29.07.2010, 00:25

ela 1

29.07.2010, 00:31

Ioana ai scris altceva mai devreme

ionix 1

29.07.2010, 10:06

pe gustul meu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie