Sos bechamel

de Dana_Retetegg in Pt. paste, 8 Dec 2011 | 6602 vizualizari

 

La sosul asta am lucrat la 4 maini, recunosc :). M-a ajutat si iubitul meu ca sa mearga treaba cat mai bine si repede!

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri de unt,
  • 3-4 linguri de faina,
  • 500 ml lapte,
  • sare,
  • piper alb,
  • nucsoara macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos bechamel:

Am topit untul intr-o tigaie.

Am adaugat faina si am omogenizat.

Apoi am adaugat treptat laptele amestecand continuu.

Am adaugat sare, piper alb si nucsoara.

L-am folosit la preparat delicioasa lasagna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]