Sos cremos cu vinete, smântână și brânză - Ideal pentru paste

de Bucataras in Pt. paste, 9 Oct 2024 | 1482 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Andra Mihail ne aduce astăzi o rețetă simplă și delicioasă de sos pe bază de vinete și brânză. Acest sos îl poți folosi la paste, cartofi sau orez. Este o variantă gustoasă și fără carne.
      Pentru acest Sos cremos cu vinete, smântână și brânză - Ideal pentru paste, sunt necesare următoarele ingrediente: vânătă, smântână lichidă, usturoi, brânză, roșii uscate.
       
       
       

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Sos cremos cu vinete, smântână și brânză - Ideal pentru paste
      • 1 vânătă
      • 150-200 g brânză camembert
      • 300 ml smântână lichidă de gătit
      • ulei de floarea soarelui pentru prăjit
      • 3 căței usturoi
      • busuioc proaspăt
      • 3 linguri ulei de măsline
      • roșii uscate ( opțional)
      • sare și piper
      Portii: 1
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Sos cremos cu vinete, smântână și brânză - Ideal pentru paste:

      Cum se prepara acest Sos cremos cu vinete, smântână și brânză - Ideal pentru paste:

      Curăță vânăta de cotor și tăi-o cubulețe. Prăjește cuburile de vânătă în ulei de floarea soarelui cu un praf de sare. Lasă-le să se rumeneasca frumos, apoi scoate-le pe un platou cu hârtie de masă pentru a absorbi excesul de ulei.

      Pune la încins o tigaie cu ulei de măsline. Toacă mărunt câțiva căței de usturoi și pune-i în tigaie. Lasă puțin la rumenit cât să capete aromă uleiul, apoi adaugă roșiile uscate tăiate și smântâna lichidă. 

      Taie în bucăți brânză camembert și pune-o în sosul de smântână. Lasă pe foc până se topește brânza și se leagă acest sos. Condimentează cu sare și piper.

      Adaugă cuburile de vânătă în sos și amestecă. Lasă totul la gătit câteva minute. Pune busuioc proaspăt și servește-l alături de paste, orez sau cartofi.

      Încearcă și rețeta de Sos pentru nachos cu spanac și crema de brânză sau varianta de Sos marinara.

      Îți recomandăm și rețeta de Paste cu hribi și sos alb.


      Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cremos cu vinete, smântână și brânză - Ideal pentru paste" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Tort cu mure si ciocolata

      de oanapl 8

      ieri la 22:27

      Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

      pe 25.04 la 09:05

      Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

      pe 25.04 la 08:41

       Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

      pe 25.04 la 08:35

      Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

      pe 24.04 la 08:46

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      Constelatialeu

      2468 puncte

      RODIMUR

      2101 puncte

      vasimur

      191 puncte

      Valclaudia

      100 puncte

      cristinutanicolita

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Sos beschamel