Sos olandez

de divainbucatarie in Clasice, 21 Mai 2011 | 8049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita suc lamaie
  • 1 lingurita otet de vin alb
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite iaurt
  • 100 g unt moale
  • 1 varf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos olandez:

Punem intr-un castron sucul de lamaie si otetul, adaugam apoi galbenusurile, untul si sarea. Amestecam cu un tel, apoi incorporam iaurtul. Asezam castronul pe un vas cu apa care fierbe si amestecam cu telul continuu, pana se ingroasa.Il putem servi cu peste, carne – rasol de pasare sau vita, legume fierte sau oua.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos olandez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

adry88 1

22.05.2011, 18:17

divainbucatarie 1

23.05.2011, 08:39

Multumesc Eduard!

Bya Ralu 1

27.03.2013, 13:27

like

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos olandez