Sos pentru pizza sau friptura

de violeta30 in Pt. carne, 27 Sep 2015 | 6097 vizualizari

 

Daca aveti gogosari murati in otet pe care nu-i mai mancati, nu-i aruncati, ii puteti transforma intr-un sos delicios pentru fripturi sau pizza.

 

INGREDIENTE

  • 1-2 cepe
  • 2 ardei kapia sau gogosari proaspeti
  • 5 gogosari murati
  • 300-400 sos tomate
  • ulei
  • sare
  • condimente
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pentru pizza sau friptura:

Se caleste ceapa in ulei, adaugam ardeiul proaspat (ar fi mai bun daca e copt), iar dupa ce s-a inmuiat bine si gogosarul murat tocat marunt. Lasam sa fiarba bine, cam 20 minute, si adaugam sosul de tomate. Potrivim de sare, adaugam condimente dupa gust si lasam sa scada si oprim focul. Lasam la racit si pasam pana se face pasta. Merge foarte bine la fripturi, dar si la pizza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru pizza sau friptura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

28.09.2015, 23:51

Raluca57 1

28.12.2015, 14:17

Am facut acest sos si a iesit mai bun decat orce ketchup din comert. Este o idee buna pt folosirea gogosarilor murati care s-au inmuiat.

violeta30 1

28.12.2015, 15:21

Ma bucur, Raluca pentru ca reteta mea ti-a fost de folos Totul se transforma, nimic nu s-arunca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]