Sos picant de rosii

de Valclaudia in Sosuri, 14 Aug 2013 | 6427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 capatani de usturoi
  • 300-400 gr rosii coapte (eu am folosit cherry)
  • 2 ardei (unul gras si unul iute)
  • 1 cutiuta pasta de rosii
  • 1 lingurita de sare
  • cca 20 frunze busuioc verde

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos picant de rosii:

Curatam usturoiul si ardeiul.

Spalam frunzele de busuioc si le taiem cu cutitul.

Spalam rosiile si le adaugam peste restul legumelor in robot.

Punem si pasta de rosii,sarea peste toate ingredientele si mixam cca 1 minut.

Gata sosul!

Poate fi servit cu diverse gustari sau la friptura.

 

TIPS-URI

1

Important e sa fie pastrat la frigider sa nu se altereze.

2

Pastrat la frigider poate fi servit si dupa cateva zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Ligia Bxl 1

14.08.2013, 22:40

eu nu prea mananc picant dar cred ca e bun

babi5 1

14.08.2013, 23:30

FlaviaD 1

15.08.2013, 11:49

Bravo! Foarte bun sosul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de usturoi