Sos picant de rosii

de Valclaudia in Sosuri, 14 Aug 2013 | 6421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 capatani de usturoi
  • 300-400 gr rosii coapte (eu am folosit cherry)
  • 2 ardei (unul gras si unul iute)
  • 1 cutiuta pasta de rosii
  • 1 lingurita de sare
  • cca 20 frunze busuioc verde

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos picant de rosii:

Curatam usturoiul si ardeiul.

Spalam frunzele de busuioc si le taiem cu cutitul.

Spalam rosiile si le adaugam peste restul legumelor in robot.

Punem si pasta de rosii,sarea peste toate ingredientele si mixam cca 1 minut.

Gata sosul!

Poate fi servit cu diverse gustari sau la friptura.

 

TIPS-URI

1

Important e sa fie pastrat la frigider sa nu se altereze.

2

Pastrat la frigider poate fi servit si dupa cateva zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de Usturoi