Sos picant din gogoșari

de Ducesa in Conserve, 4 Oct 2014 | 5272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogoșari
  • 2 kg ardei Kapia
  • 6 ardei iuți
  • o țelină cu tot cu frunze
  • 300 g zahăr
  • 300 ml oțet
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos picant din gogoșari:

Se spală ardeii și gogoșarii după care se curăță de semințe. Împreună cu țelina curățată și ardeii iuți se dau prin mașina de tocat. Ardeii iuți se pun cu tot cu semințe. Legumele împreună cu zahărul, oțetul și condimentele se pun într-o oală și se lasă la fiert câteva clocote. Între timp se sterilizează borcanele în cuptor. Compoziția se toarnă fierbinte în borcane, se leagă cu celofan ori se pun capace.

Sosul poate fi folosit cu succes la fripturi, spaghete ori ca adaos în diferite mâncăruri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant din gogoșari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (37)

Ducesa 1

07.10.2014, 19:36

Da, Babi, am mai spus cred cuiva, după ce-i făcută prima oară realizezi că ai nevoie permanent de ea în casă și o faci toamnă de toamnă. javascript:void(0)

Julia_Snow 1

16.10.2014, 12:56

Aoleu, cum de am ratat minunatie de sos?! [emoticonconsternat]
"Suna" biniditat reteta asta, Ducesa!

Ducesa 1

16.10.2014, 15:46

Julie, e magnifică, cum sunt și eu. (emoticon rujându-se)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Adjika sos iute