Sote de pipote de pasare

de ela in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2010 | 11000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg pipote,
  • 5-6cepe,
  • 2linguri faina,
  • 300gr bulion,
  • 100ml vin rosu,
  • 1morcov,
  • 1/2 ardei gras,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de pipote de pasare:

Pipotele se spala,se taie marunt si se prajesc in ulei15min.Uleiul ramas de la prajirea pipotelor se pune intr-o tigaie in care se pune ceapa taiata marunt,morcovul si ardeiul tocat marunt,faina.Se stinge cu bulionul diluat cu apa si se lasa pe foc 10min.Compozitia se rastoarna peste pipote,se completeaza cu apa si se fierbe 40min,pana pipotele devin moi.Cand sosul a inceput sa scada,se pune vinul,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust,se adauga patrunjel tocat.Se serveste cu mamaliga

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pipote de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]