Soufflé de legume

de LicutaMarin in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 9137 vizualizari

 

Un amestec de legume care va vor incanta simturile.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg conopida
  • 500 gr dovlecei
  • 300 gr morcov
  • 3 oua
  • 200 gr smantana (20% grasime)
  • 200 gr cascaval sau branza
  • pesmet si ulei pt. uns forma
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soufflé de legume:

1. Se desface conopida buchetele si se da intr-un clocot in apa cu sare timp de 10 minute, impreuna cu dovlecelul taiat cuburi mari si morcovul taiat rondele. Se pun intr-o strecuratoare si se lasa la racit.

2. Se bat ouale cu putina sare, dupa care se  pune smantana, se amesteca bine si apoi se adauga cascavalul (branza) ras.

3. Se unge o forma (tava) cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se aseaza legumele dupa care se toarna oul batut cu smantana si cascavalul si se da la cuptor la foc potrivit, circa 40-50 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Soufflé de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]