Spaghete cu carne de porc

de diaconta in Spaghete, 26 Mai 2012 | 25221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste spaghete(in functie de cate portii doriti,eu am pus 300 gr)
  • 300 gr carne de porc tocata
  • 3 fire ceapa verde
  • Un morcov
  • O rosie
  • 100 gr rosii pasate
  • Ulei
  • Sare,piper,boia de ardei
  • Pudra de usturoi
  • Pudra chilly
  • Pudra de ghimbir
  • Busuioc uscat
  • Branza pentru paste(parmezan)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu carne de porc:

Pregatim mai intai sosul.Intr-o cratita punem putin ulei si calim ceapa taiata marunt si morcovul razuit.Cand acestea s-au inmuiat,punem putina boia de ardei si adaugam carnea.Amestecam pana cand carnea se deschide la culoare si este prajita.

Condimentam si punem putina apa(150 ml).Adaugam rosia taiata cubulete si rosiile pasate.Lasam sa fiarba pana cand obtinem consistenta dorita pentru sos si carnea este fiarta.La final adaugam si busuiocul(eu n-am avut proaspat).

Intr-o oala punem apa cu sare si o lingura de ulei si fierbem spaghetele dupa instructiunile de pe ambalaj.

Le strecuram  cand sunt fierte.

Punem sosul peste paste,presaram parmezan(eu am avut o branza pentru paste  de care n-am fost prea incantata)si le servim obligatoriu cat sunt calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosii