Pastele sunt printre cele mai indragite retele ale mele, le fac cu drag de fiecare data cand am ocazia.
Pentru inceput se pune apa la fier cu putina sare.
Tocam ceapa solzisori si morcovul il dam prin razatoare. Intr-o tigaie cu putin ulei se pune catei de usturoi zdrobiti, apoi adaugam ceapa cu morcovul pana se calesc putin. Adaugam carnea tocata si o lasam aproximativ 5-10 min pana se rumeneste frumos. Adaugam bulionul si o cana de apa, lasam la foc moderat aprox. 25-30 min, pana se mai evapora apa. Cand sosul sa mai ingrosat adaugam condimentele si sarea cu piperul dupa gust. In timp ce sosul fierbe, adaugam pastele la fiert.
Cand sosul este gata si pastele sunt fierte, dam focul la sos la minim si adaugam pastele peste sos si amestecam in asa fel incat sosul sa acopere pastele, oprim focul si le servim calde cu parmezan ras.
Pofta buna!