Spaghete cu fenicul, rosii si ton

de laylalala in Spaghete, 27 Ian 2011 | 9829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr spaghete
  • 1 lingura ulei de masline cu piper
  • 1 lingura unt
  • 1 fenicul, tocat
  • 4 rosii, tocate
  • 1 conserva (195 gr) ton, maruntit
  • sare, dupa gust
  • busuioc maruntit
  • patrunjel maruntit (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu fenicul, rosii si ton:

Pune spaghetele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj apoi scurge-le

Intr-o tigaie incinge uleiul impreuna cu untul. Adauga feniculul si lasa sa caleasca 6-7 minute, amestecand din cand in cand. Adauga rosiile apoi tonul. Mai lasa pe foc 5-6 minute. Presara [utin busuioc amruntit si amesteca. Ia tigaia de pe foc si adauga compozitia la spaghete

Serveste cu patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu fenicul, rosii si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos de carne presata