Spaghete milaneze

de jolygina in Spaghete, 25 Feb 2011 | 14313 vizualizari

 

ca sa nu se lipeasca pastele inainte punem in apa sare si o lingura de ulei de masline

 

INGREDIENTE

  • 200g ciuperci
  • 200g carnati
  • 500g sos de rosii
  • o lingura de unt sau margarina
  • sare,piper dupa gust
  • 500g spaghete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete milaneze:

Punem la fert intr-o oala apa la fiert cu uleiul de masline si o lingurita de sare ,cand a inceput sa clocoteasca punem pastele si le lasam sa fiarba cam 30 min sau cat scrie pe ambalajul lor

se scot pastele se clatesc cu apa rece

ne apucam sa pregatim carnatii taiati rondele ,ciupercutele si le calim putin intr-o lingura de unt sau margarina

cand  s-au calit adaugam sucul de rosii

condimentam cu sare si piper dupa gust si cand totul este gata turnam compozitia peste spaghete

pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete milaneze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

jolygina 1

09.03.2011, 13:36

mai facem mamaie elena ,de ramas nu au mai ramas a cam papat alex tot ,a devenit un mancacios in ultima vreme

adry88 1

05.05.2011, 19:08

mada2704 1

08.09.2011, 11:44

jolygina am incercat reteta ta ieri si au iesit niste spaghete intr-adevar delicioase

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne